ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TIPS
TIPS > Καθαριότητα και προστασία χρωμάτων
7 Tips για να διατηρήσεις τα χρωματιστά σου ρούχα σαν καινούργια!
tip

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Coco Chanel, έλεγε πως “ Το καλύτερο χρώμα στον κόσμο είναι το χρώμα που σου πάει ”. Τα χρώματα δίνουν ζωντάνια και βελτιώνουν τη διάθεσή μας. Γι’ αυτό και θέλουμε τα χρωματιστά μας ρούχα να λάμπουν σαν καινούργια κάθε φορά που τα φοράμε. Όμως ότι χρώματα και να επιλέξουμε θέλουμε να είναι έντονα και αστραφτερά και όχι αλλοιωμένα και θαμπά. Πώς όμως μπορούμε να διατηρούμε τα χρώματα των ρούχων μας φανταχτερά και λαμπερά ακόμα και μετά από αρκετές πλύσεις;

Παρακάτω ακολουθούν 7 tips για να διατηρήσεις τα χρωματιστά σου ρούχα σαν καινούργια:

1. Η επιλογή του απορρυπαντικού είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να επιλέξετε ένα απορρυπαντικό που να είναι φιλικό με τα ρούχα όπως το υγρό απορρυπαντικό Εύρηκα Μασσαλίας που χάρις την ειδική του σύνθεση με σαπούνι Μασσαλίας φροντίζει και προστατεύει τις ίνες των ρούχων.

2. Μην πλένετε τα χρωματιστά σας ρούχα σε υψηλή θερμοκρασία! Πρέπει πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες πλύσης που έχουν οι ετικέτες των ρούχων αλλά η θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 40ο C. Ιδανικά μπορείτε να επιλέξετε στο πλυντήριό σας πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα.
3. Σε περίπτωση λεκέδων χρησιμοποιήστε το πολυκαθαριστικό λεκέδων Εύρηκα Quick Color που φροντίζει τις ίνες των βαμβακερών ρούχων και τονίζει τα χρώματα. Η σύνθεσή του το κάνει ιδανικό και για το σύντομο πρόγραμμα πλύσης.
4. Χρησιμοποιήστε σε κάθε σας πλύση τα φύλλα Εύρηκα Color Block για γρήγορη απορρόφηση χρωμάτων που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της πλύσης.
5. Γυρίστε τα χρωματιστά σας ρούχα από την μέσα πλευρά για να αποτρέψετε το ξεθώριασμα.
6. Μην πλένετε τα χρωματιστά σας ρούχα καθημερινά αλλά όταν είναι απαραίτητο, όσο πιο αραιά γίνεται ώστε να διατηρούν το χρώμα τους.
7. Μην στεγνώνετε τα χρωματιστά σας ρούχα στο στεγνωτήριο αλλά ούτε και απευθείας στον ήλιο γιατί είναι πολύ πιθανό να ξεθωριάσουν τα χρώματά τους.

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059