ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TIPS
TIPS > Συμβουλές για μια καλύτερη πλύση
Συμβουλές για σωστό πλύσιμο των ρούχων
tip

Σας έχει τύχει ποτέ να βάψετε το αγαπημένο σας μπλουζάκι, ή να το βρείτε 2 νούμερα μικρότερο μετά από κάποια πλύση; Σίγουρα δεν φταίει το πλυντήριο. Κάτι δεν έχει γίνει σωστά με το πρόγραμμα, ή βάλατε κάποιο χρωματιστό ρούχο στα λευκά. Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές για τον σωστό τρόπο πλυσίματος των ρούχων:

1. Μεγάλος όγκος ρούχων μέσα στο πλυντήριο.
Δεν είναι λύση το να φορτώνετε το πλυντήριό σας με παραπάνω όγκο ρούχων από τον επιτρεπόμενο αν δεν θέλετε να σπαταλήσετε αρκετό χρόνο στις δουλειές. Όλα τα πλυντήρια ρούχων δέχονται κάποιον συγκεκριμένο όγκο ρούχων που μπορούν να πλύνουν. Πέρα από τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει στο πλυντήριο η υπερφόρτωση ρούχων, τα ρούχα δεν πλένονται καλά, με αποτέλεσμα να μυρίζουν όταν πάτε να τα απλώσετε αλλά και να έχουν παραμείνει βρώμικα. Ένα τρικ που θα μπορούσε να σας βοηθήσει ώστε να βάζετε τον σωστό όγκο στην κάθε πλύση είναι το τρικ της παλάμης. Τοποθετείτε τα ρούχα μέσα στον κάδο και βάζετε την παλάμη σας μέσα στον κάδο κάθετα ανάμεσα από τα ρούχα και την οροφή του κάδου, τόσος πρέπει να είναι ο όγκος που πρέπει να έχει ο κάδος σας για τις πλύσεις.

2. Οι ετικέτες των ρούχων
Κάθε ρούχο έχει και την εσωτερική ετικέτα του που σας ενημερώνει για τη σύνθεσή του αλλά και για τον τρόπο πλυσίματός του. Καλό θα ήταν να διαβάζετε την ετικέτα πριν το βάλετε στο πλυντήριο. Αναφέρει σημαντικές πληροφορίες όπως τη μέγιστη θερμοκρασία που μπορείτε να το πλύνετε , αν μπαίνει στο πλυντήριο, αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενισχυτικά πλύσης, και πάρα πολλά ακόμη.

3. Η σύνθεση των υφασμάτων των ρούχων
Τα ρούχα αποτελούνται από διαφορετικά υφάσματα. Δεν θα μπορούσατε να βάλετε λοιπόν όλα τα ρούχα μαζί για πλύσιμο αφού το κάθε ύφασμα θέλει και διαφορετική πλύση. Η εσωτερική ετικέτα του κάθε υφάσματος αναφέρει και τη σύνθεσή του, οπότε θα ήταν καλύτερο να βάζετε τα ρούχα που είναι φτιαγμένα από την ίδια σύνθεση μαζί για πλύση.

4. Σωστό απορρυπαντικό ρούχων
Σίγουρα ένα κοινό απορρυπαντικό κάνει μια χαρά τη δουλειά του για τις πλύσεις στο πλυντήριο. Υπάρχουν όμως στην αγορά και λίγο πιο εξειδικευμένα απορρυπαντικά κατάλληλα για το κάθε ύφασμα που βοηθάνε αρκετά στη διατήρηση του υφάσματος όπως όταν το αγοράσατε. Η ΕΥΡΗΚΑ έχει εμπλουτισμένη γκάμα υγρών απορρυπαντικών καθώς διαθέτει το υγρό απορρυπαντικό Εύρηκα black care για μαύρα και σκούρα και το υγρό απορρυπαντικό εύρηκα care για μάλλινα και ευαίσθητα.

Πάντα θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες των ετικετών που υπάρχουν σε όλα τα ρούχα και να πράττετε αναλόγως, όπως επίσης και τον σωστό τρόπο χρήσης των απορρυπαντικών προϊόντων για τα ρούχα.

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059